ТЕКОВНИ АКТИВНОСТИ
Симпозиумот на тема "Ефекти од реформите во инклуз... 14.11.2023 Во периодот од 11-13 ноември 2023 Претставници од ОУРЦ ,,Маца Овчарова" беа дел од Симпозиумот на тема "Ефекти од реформ... Види детали
Oдбележување на Еразмус денови со видео проекција ... 23.11.2022 Продолжуваме со одбележување на Еразмус денови со видео проекција во нашето училиште, како промоција на проектот „Моите ... Види детали
Десеминација од проектот "Нови пристапи - подобри ... 23.11.2022 Во изминатите денови во просториите на Оурц Маца Овчарова се одржа десеминација од мобилноста од проектот "Нови пристапи... Види детали
"Нови пристапи - подобри резултати" - проект спров... 23.11.2022 Во периодот од 19-23.09.2022г. претставници од Оурц Маца Овчарова учествуваа на мобилност од проектот "Нови пристапи - п... Види детали
Дисеминација на Еразмус + проектот „Моите раце се ... 01.9.2022 Во просториите на Оурц Маца Овчарова , координаторот, Елена Трајановиќ и членовите на проектниот тим реализираа дисемина... Види детали
Учебна 2019/2020 година - УЧИМЕ ОД ДОМА И ПОЛУМАТУ... 23.6.2022 Integer pretium dignissim aliquam. Sed quis augue felis. Donec dapibus molestie dignissim. Nulla dolor ex, pulvinar sed ... Види детали
Види ги сите нови блог статии