ТЕКОВНИ АКТИВНОСТИ
Посета на Институцијата „MAPADI“ Павоа де Варзим, ... 26.6.2021 Претставници од ПОУ "Маца Овчарова", благодарение на програмата "Еразмус+" на Националната агенција за европски програми... Види детали
„Преку игра, до поголеми знаења“ 20.5.2021 Сапроведување на Програмата за антикорупциска едукација на учениците од основните училишта во отворена училница со почит... Види детали
Посета од "МАРКАРТ" 18.5.2021 Претставници од фабриката на германската групација "МАРКАРТ" денес го посетија нашето училиште и донираа наставни средст... Види детали
Еко акцијата "ГЕНЕРАЛКА ВИКЕНД" 07.5.2021 Учениците и вработените од ПОУ "Маца Овчарова" се вклучија во еко акцијата "ГЕНЕРАЛКА ВИКЕНД" во организација на компани... Види детали
Mauris feugiat sem 05.2.2020 Praesent auctor facilisis orci, sed pharetra risus tempus sed. Praesent faucibus nibh in ipsum varius, bibendum consequa... Види детали
Земјотрес - како да се однесуваме 17.4.2015 Едукативно предавање за тоа како да се однесуваме и како да се заштитиме за време на природна непогода - Земјотрес. Види детали
Види ги сите нови блог статии