ТЕКОВНИ АКТИВНОСТИ
Посета на училиштето за лица со оштетен слух во гр... 12.10.2021 Во рамките на проектот „Моите раце се огледало на мојата култура“, од програмата Еразмус+, во периодот од 27.09. – 07.10... Види детали
Учебна 2019/2020 година - УЧИМЕ ОД ДОМА И ПОЛУМАТУ... 23.6.2022 Integer pretium dignissim aliquam. Sed quis augue felis. Donec dapibus molestie dignissim. Nulla dolor ex, pulvinar sed ... Види детали
Посета на Институцијата „MAPADI“ Павоа де Варзим, ... 26.6.2021 Претставници од ПОУ "Маца Овчарова", благодарение на програмата "Еразмус+" на Националната агенција за европски програми... Види детали
„Преку игра, до поголеми знаења“ 20.5.2021 Сапроведување на Програмата за антикорупциска едукација на учениците од основните училишта во отворена училница со почит... Види детали
Посета од "МАРКАРТ" 18.5.2021 Претставници од фабриката на германската групација "МАРКАРТ" денес го посетија нашето училиште и донираа наставни средст... Види детали
Еко акцијата "ГЕНЕРАЛКА ВИКЕНД" 07.5.2021 Учениците и вработените од ПОУ "Маца Овчарова" се вклучија во еко акцијата "ГЕНЕРАЛКА ВИКЕНД" во организација на компани... Види детали
Види ги сите нови блог статии