Посета од "МАРКАРТ"

Претставници од фабриката на германската групација "МАРКАРТ" денес го посетија нашето училиште и донираа наставни средства и помагала за што поуспешно и непречено одвивање на наставата.

Училиштето својата благодарност ја изрази со скромен поклон изработка од нашите ученици.

Галерија

Поврзани блог статии