XXV МЕЃУНАРОДНА ЛИКОВНА РАБОТИЛНИЦА

По повод „ 3-ти Декември - Меѓународен ден на лицата со попреченост“, ОУРЦ „Маца Ѓ. Овчарова“ - Велес, по 25ти пат организира ликовна работилница, оваа година од меѓународен карактер.

 


Тимот на ОУРЦ „Маца Ѓ. Овчарова“ - Велес
*Партнерите во работилницата ќе добијат покана на e-mail
.