ВЕСТИ

Воведување нови услуги во ОУРЦ „Маца Ѓ. Овчарова“ - Велес

Воведување новини во услугите кои ќе бидат достапни за сите дечиња кои имаат потреба за ваков вид на третмани, од реонот на Општина Велес и соседните општини.

Прочитај повеќе

XXV МЕЃУНАРОДНА ЛИКОВНА РАБОТИЛНИЦА

По повод „ 3ти Декември-Меѓународен ден на лицата со попреченост“, ОУРЦ „Маца Ѓ. Овчарова“ - Велес, по 25ти пат организира ликовна работилница.

Прочитај повеќе