ВЕСТИ

СРЕЌЕН ПОЧЕТОК НА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА!

Драги наши ученици, ви посакуваме среќен почеток на новата учебна година. Започнуваме од среда, 01.09.2021 година. Ве очекуваме да ја започнеме успешно новата учебна година , да испишуваме нова страница, полна со смеа, игра, забава, другарство и љубов.

Прочитај повеќе

Дисеминација на проектот „Модернизација на образованието на учениците со попреченост“

Во просториите на училиштето се реализираше дисеминација на проектот „Модернизација на образованието за учениците со попреченост“

Прочитај повеќе