ВЕСТИ

Одбележување на меѓународни денови

ластовиците - 19 март, 21 - март ден на шумите, 21 - март ден на пролетта

Прочитај повеќе

Одбележување на Светскиот ден на поезијата

Одбележување на Светскиот ден на поезијата

Прочитај повеќе

Одбележување на Светскиот ден на Даунов синдром

Одбележување на Светскиот ден на Даунов синдром

Прочитај повеќе