ИЗВЕСТУВАЊЕ: Реконструкција и фасада на училишната зграда

Започна Реконструкцијата на фасада и кров со санитарни јазли во зградата на училиштата Oou Panko Brashnarov и Оурц Маца Овчарова со инвестиција од Министерството за образование и наука, под надзор на ЗИМ АД-Скопје, а во изведба на Далта-пром инг Велес.

Галерија