ВЕСТИ
Актуелно

Отворена нова соба за сензорна интеграција

Средствата за опремување на собата за сензорна интеграција во ОУРЦ„Маца Овчарова“ се обезбедени од 400 гости присутни за донаторската вечер која се одржа по повод 3-ти

Прочитај повеќе