ВЕСТИ

Меѓународна ликовна работилница

Основно училиште со ресурсен центар „Маца Ѓ. Овчарова“ – Велес, по повод „3 Декември - светскиот ден на лицата со попреченост“

Прочитај повеќе

ЈАВЕН ОГЛАС

Основното училиште со ресурсен центар ОУРЦ „Маца Ѓоргиева Овчарова“ Велес објавува:

Прочитај повеќе

Подобри услови за учениците во нашето училиште

Со цел подобрување на условите на услугите кои ги даваме на нашите ученици од второто полугодие покрај појадокот и ужината воведуваме ручек за сите ученици. Ручекот ќе се одвива по завршување на наставата во прва смена.

Прочитај повеќе