ВЕСТИ
Актуелно

ЈАВЕН ОГЛАС

Основното училиште со ресурсен центар ОУРЦ „Маца Ѓоргиева Овчарова“ Велес објавува:

Прочитај повеќе

„Училиштето – втор дом за учениците“, успешна училишна приказна за ученикот Сулејман Елмазов!

Ученикот, Сулејман Елмазов од с.Бузалково, е лице со потешка телесна попреченост, комбинирани пречки и церебрална парализа.

Прочитај повеќе

Комплетно опремена просторија за физикална терапија

Како новина во нашето училиште сега имаме просторија целосно опремена за физикална терапија

Прочитај повеќе