ВЕСТИ

21ви Март - СВЕТСКИ ДЕН НА ЛИЦАТА СО ДАУНОВ СИНДРОМ

21ви Март - Светски ден на лицата до Даунов синдром

Прочитај повеќе

Одбележување на патрониот празник на Нашето училиште

По повод одбележувањето на патрониот празник на Нашето училиште, се одржуваа активности под мотото: „Даровите на природата - чувари на нашето здравје“.

Прочитај повеќе

О Г Л А С

О Г Л А С За пополнување на работни места на определено работно време за учебната 2021/22год

Прочитај повеќе