ВЕСТИ

Воведување нови услуги во ОУРЦ „Маца Ѓ. Овчарова“ - Велес

Воведување новини во услугите кои ќе бидат достапни за сите дечиња кои имаат потреба за ваков вид на третмани, од реонот на Општина Велес и соседните општини.

Прочитај повеќе

XXV МЕЃУНАРОДНА ЛИКОВНА РАБОТИЛНИЦА

По повод „ 3ти Декември-Меѓународен ден на лицата со попреченост“, ОУРЦ „Маца Ѓ. Овчарова“ - Велес, по 25ти пат организира ликовна работилница.

Прочитај повеќе

Асистивна технологија обезбедена од Здружението „Отворете ги прозорците“

Здружението за асистивна технологија „Отворете ги прозорците“ обезбеди асистивна технологија за потребите на нашето училиште со ресурсен центар.

Прочитај повеќе