ВЕСТИ

СРЕЌЕН ПОЧЕТОК НА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА!

Драги наши ученици, ви посакуваме среќен почеток на новата учебна година. Започнуваме од среда, 01.09.2021 година. Ве очекуваме да ја започнеме успешно новата учебна година , да испишуваме нова страница, полна со смеа, игра, забава, другарство и љубов.

Прочитај повеќе

ЈАВЕН ОГЛАС за вработување на образовни асистенти за ученици со попречености во основното образование

ЈАВЕН ОГЛАС за вработување на образовни асистенти за ученици со попречености во основното образование

Прочитај повеќе

Наградени учесници на ликовен конкурс

Наградени учесници на одржаниот ликовен конкурс на тема "Превенција од Ковид 19" во организација на Ротари клубот од Велес

Прочитај повеќе